BACK TO WORK

RELATED PROJECTS

SHARE

The Editor

Boulder, Colorado
Completed in 2007

Designed for a couple who both hold editing positions, the Editor highlights the possibilities of editing what you have into a new product.

This extensive remodel did not add any square footage but did achieve a new aesthetic via new clerestory windows and vaulted ceilings, a spacious spa-like master bathroom suite with limestone slab & cut pebble tile, and an eat-in kitchen with custom pantry and sliding drawer detailing featuring concrete countertops, cherry cabinetry, and natural resilient linoleum flooring.

A custom designed fence anchors the home’s street presence and wraps a private oasis for outdoor living.

All these details weave together a spacious, light-filled home more suitable to the couple’s lifestyle.

© 2016 Copyright | Barrett Studio Architects